Ladataan... Ladataan...

Kirsikkatomaattipannu

Valmistusaineet 1:lle
125 kpl (0.5 rasiaa /annos) kirsikkatomaatteja
0.25 tl aromisuolaa
0.1 tl (rouhittu) mustapippuria
Ohjeet

Laita pinnoitettuun paistinpannuun hieman vettä ja kuumenna kunnes se kiehuu. Kaada vesi pois ja laita tomaatit pannulle. Paista tomaatteja kokoajan käännellen kunnes ne saavat väriä pintaan ja kuumenevat (noin 5 minuuttia). Ripottele kuumille tomaateille makusi mukaan aromisuolaa ja pippuria. Kirsikkatomaattipannua voi syödä välipalana tai pääruoan lisukkeena.

Yksi annos sisältää 433 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":333},"weight":{"fat":3.77,"alcohol":0,"protein":11.29,"carbohydrates":65.87,"saturated_fat":0.01,"sugar":63.8,"fibre":26.36,"salt":0.89},"percent_raw":{"fat":0.09913172681336527,"alcohol":0,"protein":0.1318312198525903,"carbohydrates":0.7690370533340444},"percent":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":77},"total":{"kcal":433,"weight":171.99,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":1876.55},"item_type":"recipe","recipe_id":1800,"servings":1}}

 
Sulje