Lisäksi tarvitset rouhittua musta- ja viherpippuria, tuoreita yrttejä, kuten rosmariinia, timjamia, rakuunaa.
Käytä 500–600 g:n pala raakakypsynyttä naudansisä- tai ulkofileetä.
Suolaa maun mukaan.
Ota liha huoneenlämpöön 2–3 tuntia ennen kypsennystä. Poista kalvot ja ruskista filee kokonaisena kuumassa paistinpannussa. Kun filee on kauniin ruskea, anna sen jäähtyä hieman ja hiero sitten pintaan suolaa, pippuria ja hienonnettuja yrttejä.
Nosta filee uunivuokaan, työnnä paistomittari lihaan, niin että mittarin kärki on paksuimman lihakohdan keskellä.
Kypsennä miedossa 100-asteisessa uunissa, kunnes paistomittarissa on 68 astetta.
Ota filee uunista, peitä foliolla ja anna levähtää 5–10 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi. Tarjoa lisänä perunoita sekä kolmen kasviksen kastiketta.