Ladataan... Ladataan...

Korvasieni-maa-artisokkakeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 l vettä
200 g Korvasieniä
2 kpl porkkanaa
100 g Maustamatonta sulatejuustoa (esim. koskenlaskijaa)
1 kpl sipuli
4 kpl maa-artisokkaa
2 kpl perunaa
0.25 tl mustapippuria, jauhettuna
0.25 tl valkopippuria, jauhettuna
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset kasvisliemijauhetta.

Voit käyttää 200 g mustia torvisieniä korvasienien sijaan.

Pese, kuori ja paloittele kasvikset kattilaan. Lisää vesi ja keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää keittoon keitetyt korvasienet tai puhdistetut, silputut torvisienet ja juusto paloina. Keitä, kunnes juusto sulaa. Maista ja mausta. Koristele yrteillä ja paahdetuilla leipäkuutioilla. Tarjoa alkukeitoksi tai kevyksi ateriaksi.

Yksi annos sisältää 144 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":6.51,"alcohol":0,"protein":7.15,"carbohydrates":13.83,"saturated_fat":3.56,"sugar":4.72,"fibre":4.4,"salt":1.41},"percent_raw":{"fat":0.4111194329604872,"alcohol":0,"protein":0.2006598622392869,"carbohydrates":0.3882207048002259},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":144,"weight":41.58,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":452.41},"item_type":"recipe","recipe_id":161,"servings":4}}

 
Sulje