Ladataan... Ladataan...

Kotijuustosalaatti

Valmistusaineet 1:lle
75 g Kotijuusto rasvaa 9-14 %, maalaisjuusto
100 g Lehtisalaatti
100 g Tomaatti
50 g Kurkku
100 g Omena, ulkomainen, kuorittu
0.3 rkl Valkoviinietikka
1 tl Rypsiöljy
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 tl Ruokasuola
1 kpl Pieni pyöreä näkkileipä, seesami
Ohjeet

Huuhdo kasvikset ja viipaloi tai kuutioi ne lautaselle. Viipaloi päälle juusto. Murusta näkkäri salaattiainesten joukkoon. Pirskota pinnalle viinietikka ja öljy ja mausta. Sekoita kevyesti.

Jos otat salaatin evääksi, levitä rasian pohjalle ensin kurkku-, omena- ja tomaattiviipaleet, niiden päälle juusto ja pinnalle salaatinlehdet. Lisää kastike ja näkkärinmurut vasta kun nautit salaatin.

Yksi annos sisältää 306 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":118,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":110},"weight":{"fat":12.71,"alcohol":0,"protein":19.03,"carbohydrates":26.66,"saturated_fat":6.09,"sugar":18.21,"fibre":5.92,"salt":4.27},"percent_raw":{"fat":0.3848583320226131,"alcohol":0,"protein":0.2561656568702161,"carbohydrates":0.3589760111071708},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":306,"weight":92.89000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":450.9},"item_type":"recipe","recipe_id":1023859,"servings":1}}

 
Sulje