Ladataan... Ladataan...

Kotoiset levitteet

Valmistusaineet 4:lle
1 prk Maitorahkaa
70 g Sulatejuustoa
250 g Raejuustoa
Ohjeet

Rahkan voit korvata purkilla kermaviiliä. Käytä joko 50-100 g kevytlevitettä, tuore- tai suletejuustoa.

Sekoita raejuusto ja rahka monitoimikoneessa, sauvasekoittimella tai muulla tavoin. Lisää halutessasi levitettä tai juustoa. Maistele ja mausta ripauksella suolaa, pippuria, yrttejä. Lisää hienonnettua persiljaa.
Levitteet säilyvät jääkaapissa 3–5 päivää. Tee kerralla vähän tai pakasta ylimäärä.
Muuntele makusi mukaan: Hienonna jo raejuuston ja rahkan kanssa 4 keitettyä munaa, niin saat keveän munavoin. Makoisa sienilevite tarvitsee noin 100 g liotettuja suolasieniä ja porkkanakevennys 3–5 keitettyä porkkanaa.

Yksi annos sisältää 143 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":5.7,"alcohol":0,"protein":19.26,"carbohydrates":3.31,"saturated_fat":3.39,"sugar":3.31,"fibre":0,"salt":1.08},"percent_raw":{"fat":0.36236489758098755,"alcohol":0,"protein":0.5440418296519932,"carbohydrates":0.0935932727670192},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":54,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":144,"weight":36.05,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":142.5},"item_type":"recipe","recipe_id":63,"servings":4}}

 
Sulje