Ladataan... Ladataan...

Kruska

Valmistusaineet 5:lle
2 dl rikottuja ohranjyviä
1 dl rusinoita
1 dl leseitä
8 dl vettä
Ohjeet

Sekoita kaikki aineet kattilassa. Kiehauta puuro ja hauduta sitä miedolla lämmöllä 5 - 10 minuuttia. Annan kruskan turvota 2 tuntia jälkilämmössä. Voit myös keittää puuron illalla ja panna sen yöksi ruokatermikseen turpoamaan.
Tarjoa omenasoseen ja maidon/ kasvismaidon kanssa.

Yksi annos sisältää 150 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":125},"weight":{"fat":0.99,"alcohol":0,"protein":3.84,"carbohydrates":30.02,"saturated_fat":0.14,"sugar":7.61,"fibre":4.91,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.06161137708980492,"alcohol":0,"protein":0.10637176939943169,"carbohydrates":0.8320168535107634},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":83},"total":{"kcal":150,"weight":47.510000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":210},"item_type":"recipe","recipe_id":37839,"servings":5}}

 
Sulje