Aloita valmistaminen perunasoseesta. Soseuta kypsäksi keitetyt perunat ja sekoita Keiju joukkoon. Anna soseen hieman jäähtyä ja lisää sitten keltuaiset sekä mausteet.
Pane perunamassa pursotinpussiin ja pursota voidellun uunivadin reunoille tai lautasille. Valmista seuraavaksi kastike. Sulata Keiju kattilassa ja kuullota siinä sipulit (voit käyttää myös salottisipulia) ja sienet. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää konjakki, tomaattipyree, cayennenpippuri, valkoviini, kalaliemi, mausteet ja kerma.
Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juustoraaste ja sulata se kastikkeeseen.
Kypsennä sitten kalat. Mausta kalat suolalla ja pippurilla. Sulata Keiju pannulla niin, ettei se ruskistu. Pane kalat pannulle ja kaada viini päälle. Pane kansi päälle ja anna liemen kiehahtaa. Nosta liedeltä ja anna vetäytyä kannen alla noin 5-10 minuuttia kalan paksuudesta riippuen.
Nosta kalat pannulta, valuta talouspaperin päällä ja aseta perunavannekkeen keskelle. Lisää katkaravut kalojen päälle. Valele kastiketta päälle ja gratinoi 220-asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi.