Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Käsittele kaikki kasvikset ja perunat. Levitä kuhafileet pakkauspaperin päälle. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä jokaiseen pari teelusikallista Keiju ruohosipulia ja ripottele pinnalle tilliä. Kietaise rullalle pyrstöpäästä alkaen ja kiinnitä cocktailtikuilla.
Mittaa kuiva valkoviini (alkoholi haihtuu uunissa kiehuessa) tai sitruunalla maustettu vesi sopivan kokoiseen uunivuokaan. Vatkaa joukkoon Keiju ruohosipuli. Lisää rullat vuokaan ja nosta se uunin toiseksi alimmalle tasolle ritilän päälle. Valele kalarullia 1-2 kertaa kypsymisen aikana.
Laita perunat kiehumaan. Vokkaa porkkanoita viitisen minuuttia öljyssä ja lisää vasta sen jälkeen purjorenkaat. Jatka vokkaamista hetken aikaa ja mausta pippurilla ja yrtillä esim. tuoreella timjamilla tai basilikalla. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla hetken aikaa. Lisää tarvittaessa yksi rkl vettä. Sekoita salaatti. Tee tomaatteihin ristiviillot ja nosta ne pieneen vuokaan ja edelleen uuniin. Anna kypsyä juuri ja juuri pehmeiksi eli n. 10 minuuttia.