Ladataan... Ladataan...

Kukkakaalikeittoa ja lämminsavulohta

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl (pieni) salottisipulia
300 g Kukkakaalia
5 dl kanalientä
8 dl maitoa
2 dl kermaa
6 kpl (iso) tomaattia
150 g Lämminsavulohta
2 rkl ranskankermaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
Ohjeet

Silppua sipuli ja kuullota se vähässä voissa. Älä ruskista. Paloittele kukkakaali ja pane palat sekä kuullotettu sipuli kattilaan. Lisää kanaliemi, maito ja kerma. Keitä noin 10 minuuttia.
Kasta sillä aikaa tomaatit kiehuvassa vedessä, jotta niiden kuori irtoaa helposti. Kuori ja lohko tomaatit. Poista tomaattien sisus niin, että jäljelle jää vain maltoviipaleita. Pane viipaleet sivuun odottamaan.
Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta ranskankermalla, suolalla ja pippurilla. Paloittele lohi ja asettele palat ja tomaattiviipaleet keittolautasille. Kaada päälle lämmintä keittoa ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 340 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":155,"alcohol":0,"protein":77,"carbohydrates":108},"weight":{"fat":16.37,"alcohol":0,"protein":18.33,"carbohydrates":25.79,"saturated_fat":8.8,"sugar":24.27,"fibre":5.71,"salt":4.15},"percent_raw":{"fat":0.45504308473169747,"alcohol":0,"protein":0.22641282217054412,"carbohydrates":0.31854409309775844},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":340,"weight":103.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":765.58},"item_type":"recipe","recipe_id":893,"servings":4}}

 
Sulje