Ladataan... Ladataan...

Kuorrutettu puna-ahven

Valmistusaineet 4:lle
400 g Puna-ahven
100 g Sulatejuusto rasvaa 9-12 %
2 rkl Kevytmajoneesi
0.5 dl Vesi
0 g Korianteri
0 g Chilijauhe
Ohjeet

Levitä puna-ahvenfileet sopivan kokoiseen vuokaan (leivinpaperilla vuorattuun). Sekoita keskenään levittyvä huoneen lämpöinen sulatejuusto, Becel majoneesi, vesi ja yrtit. Tarkista maku ja lisää halutessasi joukkoon vähän chiliä. Levitä seos kalafileiden päälle. Kypsennä 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Vinkki

Nauti lisukkeeksi esim. keitettyjä perunoita tai kaura+riisiä, höyrytettyjä kasviksia ja salaattia.

Yksi annos sisältää 186 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":97,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":5},"weight":{"fat":10.8,"alcohol":0,"protein":21.08,"carbohydrates":1.14,"saturated_fat":2.86,"sugar":0.98,"fibre":0.03,"salt":0.81},"percent_raw":{"fat":0.52237951661534,"alcohol":0,"protein":0.4531475897948544,"carbohydrates":0.024472893589805603},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":2},"total":{"kcal":186,"weight":37.699999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":144.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1024536,"servings":4}}

 
Sulje