Ladataan... Ladataan...

Kurkku-surimipalat

Valmistusaineet 12:lle
130 g Kurkku
2 rkl Tilli, tuore
4 pala Surimi
Ohjeet

Leikka surimipuikot 3-4 osaan vinottain. Leikkaa kurkku noin puolen sentin viipaleiksi. Kasta pinta tillisilppuun ja nosta päälle vinottain leikattu surimipala ja tikuta halutessasi cocktailtikuilla.

Vinkki

Voit myös puolittaa kurkun ja leikata ne runsaan yhden senttimetrin paloiksi. Kasta palat tilliin ja lisää surimipala jokaisen päälle ja tikuta. Silloin tarvitset kaksinkertaisen määrän surimia. Tee kerralla runsaasti kurkku-surimipaloja, sillä niitä on helppo napsia, ne ovat kevyitä ja makuyhdistelmä on erittäin hyvä.

Yksi annos sisältää 2 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":1},"weight":{"fat":0.03,"alcohol":0,"protein":0.33,"carbohydrates":0.27,"saturated_fat":0,"sugar":0.15,"fibre":0.08,"salt":0.01},"percent_raw":{"fat":0.09655389220868467,"alcohol":0,"protein":0.49859135345328703,"carbohydrates":0.4048547543380284},"percent":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":3,"weight":0.87,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":12.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1024421,"servings":12}}

 
Sulje