Ladataan... Ladataan...

Kurpitsakeitto

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kurpitsa
150 g Porkkana
50 g Sipuli
1 kynsi Valkosipuli
28 g Voi
8 dl Kasvisliemi laimennettu
0.4 rkl Hunaja
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (jauhettu) Valkopippuri
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.5 tl Tabasco
Ohjeet

Kuutioi kasvikset ja kuullota ne rypsiöljyssä. Kaada päälle vettä ja lisää kasvis- tai lihaliemikuutio tai fondi ja hunaja. Keitä miedolla lämmöllä kypsäksi. Lisää sitruunan mehu ja mausteet. Soseuta ja tarkista maku.

Vinkki

Voit tarjoilla ruoan koverretusta kurpitsasta. Tarjoa keiton kanssa ruisleipää.

Yksi annos sisältää 101 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":6.94,"alcohol":0,"protein":1.87,"carbohydrates":7.72,"saturated_fat":4.1,"sugar":6.69,"fibre":3.75,"salt":3.69},"percent_raw":{"fat":0.619413387729023,"alcohol":0,"protein":0.07405228375580278,"carbohydrates":0.30653432851517426},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":101,"weight":34.760000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":390.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1023354,"servings":4}}

 
Sulje