Lisäksi tarvitset kurpitsansiemeniä.
Kuumenna neste hieman kädenlämpöä kuumemmaksi. Lisää joukkoon suola.
Sekoita kuivahiiva jauhoihin. Alusta jauhot vähitellen nesteen joukkoon. Lisää loppuvaiheessa vuorotellen öljyä ja jauhoja.
Nostata taikinaa vedottomassa paikassa puolisen tuntia.
Leikkaa juustohöylällä kesäkurpitsasta ohuita renkaita. Ripottele palojen päälle kevyesti suolaa. Pyyhi pinnalle nousseet pisarat ja suola talouspaperilla.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Kumoa taikina uunipannulle ja levitä suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Nostata vielä 20 minuuttia. Painele rystysillä kuoppia leivän pinnalle. Koristele kurpitsalla ja siemenillä.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Lorauta valmiin leivän pintaan oliiviöljyä.
Taikinan joukkoon voi myös raastaa kesäkurpitsaa.