Käytä vain kypsiä päärynöitä. Lisäksi tarvitset koristeeksi muutaman suklaapalan.
Leikkaa paahtoleivistä kannat pois. Kostuta leipäviipaleet Amaretto-vesiseoksella.
Vuoraa leipävuoan pitkät seinämät leivällä.
Sekoita pehmeän jäätelön joukkoon murskatut keksinpalat.
Täytä vuoka jäätelöllä ja tasoita pinta. Peitä vuoka foliolla. Nosta pakastimeen.
Valmista päärynäsalaatti kakun päälle. Pese päärynät. Höylää juustohöylällä ohuiksi lastuiksi.
Kiehauta tilkka vettä kattilassa. Lisää päärynät joukkoon. Mausta inkiväärijauheella ja sokerilla. Hauduta viitisen minuuttia.
Nosta jäätelökakku pakastimesta jääkaappiin sulamaan reilu tunti ennen tarjoilua.
Kumoa kakku tarjoiluvadille ja koristele pinta päärynäsalaatilla. Leikkaa juustohöylällä muutama lastu suklaata kakulle.
Tarjoa kakun kostukkeena kuumaa suklaakastiketta.