Ladataan... Ladataan...

Kylmä kurkku-salaattikeitto

Valmistusaineet 4:lle
450 g Kurkku
150 g Lehtisalaatti
50 g Rucola
30 g Sipuli
2 dl Vesi
1 kpl Kanaliemikuutio
4 dl Luomu luonnonjogurtti
1 dl Bulgarian jogurtti
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
1 rkl Rypsiöljy
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 dl Tilli, tuore
Ohjeet

Ota kurkusta muutaman sentin pätkä ja kuutioi se erikseen keiton pinnalle lisättäväksi. Paloittele kurkku monitoimikoneen kulhoon. Samoin huuhdottu, hyvin ravisteltu ja vähän pienitty salaatti, osa sipulista ja rucola. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio.

Soseuta keitto tasaiseksi, lisää jogurtit, suola, mustapippuria myllystä ja öljy ja anna koneen käydä hetki. Kaada kannuun ja lisää joukkoon pieneksi viipaloitu sipulinvarsi ja hienonnettu tilli. Tarkista maku ja anna keiton maustua jääkaapissa 15-30 minuuttia.

Lisää pinnalle kurkkukuutiot ennen ruokailua.

Yksi annos sisältää 134 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":72,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":34},"weight":{"fat":7.75,"alcohol":0,"protein":6.88,"carbohydrates":8.29,"saturated_fat":2.52,"sugar":7.66,"fibre":1.55,"salt":2.3},"percent_raw":{"fat":0.5348657292618103,"alcohol":0,"protein":0.21092356837461432,"carbohydrates":0.2542107023635752},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":134,"weight":36.94999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":355.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1023902,"servings":4}}

 
Sulje