Kuori punasipuli tai keltasipuli ja leikkaa se lohkoiksi. Huuhdo kasvikset ja ravistele hyvin tai kuivaa. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi, lohko tomaatti, kuutioi omena ja valuuta juustokuutiot. Revi tai leikkaa leipäpalat muutamaan osaan. Mittaa öljy pinnoitettuun pannuun ja lisää punasipulilohkot ja anna kuullottua pari kolme minuuttia. Lisää hetken kuluttua kesäkurpitsaviipaleet, paprika- ja omenapalat. Kuullota lastalla käännellen ja lisää valutetut juustopalat ja hetken kuluttua tomaattilohkot ja leipäpalat ja jatka vielä hetki kuullottamista, niin että raaka-aineet lämpiävät. Revi tai suikaloi salaatti kahdelle lautaselle. Jaa pannun sisältö salaatin päälle. Mausta mustapippurilla myllystä, puristetulla sitruunamehutilkalla ja tarvittaessa suolaripauksella. Nauti heti.
Lämmin salaatti tuntuu ja maistuu ruokaisammalta kuin kylmä salaatti varsinkin talviaikaan.