Tarvitset myös öljyä munakoisojen paistamiseen sekä tuoretta persiljaa tai korianteria.
Paloittele lampaanliha suuhun sopiviksi paloiksi. Voit käyttää esimerkiksi paistia, lapaa tai potkaa. Poista palasista ylimääräinen rasva.
Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota hienonnettu sipuli ja lisää lihapalat ruskistumaan. Mausta kurkumalla, korianterilla ja mustapippurilla. Lisää vesi, tomaatit ja suola. Hauduta kannen alla, miedolla lämmöllä, muutama tunti liedellä tai uunissa.
Padan hautuessa viipaloi munakoiso pituussuuntaan noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Ripottele pintoihin suolaa ja jätä lepäämään 20 minuutiksi. Kuivaa kosteus. Paista iso munakoiso kullankeltaisiksi runsaassa öljyssä.
Kun pata on jo melkein valmis, lisää joukkoon huuhdotut herneet. Kypsennä noin 20 minuuttia.
Lisää pataan lopuksi munakoisoviipaleet. Koristele tuoreella persiljalla tai korianterilla.
Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Munakoison voi korvata persialaiseen tyyliin lohkotuilla perunoilla.