Tee ensin täyte. Leikkaa kypsät punajuuret reilun sentin lohkoiksi. Yhdistä öljy, etikka, hunaja ja timjami, kaada seos punajuurille ja sekoita. Jätä seos maustumaan pohjan valmistelun ajaksi.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina puolen sentin paksuiseksi suorakaiteeksi. Jos käytät pieniksi levyiksi jaettua taikinaa, saat ne tarttumaan toisiinsa, kun kiinnität levyt ja kaulitset päältä muutaman kerran. Leikkaa veitsellä viilto piirakan ympäri pari senttiä taikinalevyn reunasta. Viillon ulkopuolinen alue kohoaa uunissa piiraan reunukseksi. Pistele keskelle jäävään alueeseen haarukalla reikiä.
Valuta punajuuret marinadista ja ota marinadi talteen. Nosta punajuuret piiraspohjalle ja siirrä piiras uuniin. Leikkaa juusto viipaleiksi ja laita ne punajuurien päälle, kun piiras on ollut uunissa 10 minuuttia. Jatka paistamista vielä 5–10 minuuttia.
Keitä punajuurista jäänyttä marinadia kattilassa pari minuuttia, kunnes siitä tulee siirappimaista. Valuta marinadi kypsän piirakan päälle.