2 dl maitoa voit korvata vedellä.
Pane korppujauhot turpoamaan nesteeseen noin 20 minuutiksi. Hienonna sipuli ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Muotoile leivinpaperilla vuoratulle pelille noin 30 pyörykkää.
Kypsennä pyörykät 200-asteisessa uunissa (noin 20 minuuttia).
Valmista kastike. Pane rasva kattilaan. Kuullota miedolla lämmöllä ensin mausteet ja sipuli. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää tomaattimurska ja suola. Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
Soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
Tarjoa lisäkkeeksi keitettyä pastaa. Perunat, nuudelit ja kuskus sopivat myös.
Tästä lihapullataikinasta voit tehdä myös murekkeen tai jauhelihapihvit, jotka voi paistaa samaan tapaan uunissa. Lihapullataikinan voi maustaa myös oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, basilikalla, rosmariinilla, sitruunankuorella ja –mehulla, valkosipulilla, mintulla ja fetalla, paprikakuutioilla, paprikajauheella ja kuminalla, currylla, kurkumalla, seesaminsiemenillä, chilillä, inkiväärillä, korianterilla, limetillä, maustekurkulla, kapriksilla, punajuurella, hapankaalilla tai sienillä.