Ladataan... Ladataan...

Lime-rosmariinisilli

Valmistusaineet 4:lle
100 g Matjessilli
30 g Punasipuli
2 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
30 g Lime
1 tl Rosmariini, tuore
Ohjeet

Valuta sillipaloista liemi pois. Kaada sillit pieneen kulhoon.

Pese lime huolellisesti ja leikkaa se kahtia, niin että toinen puoli on vähän suurempi. Purista siitä mehu ja sekoita sillipalojen joukkoon. Leikkaa pienempi osa viipaleiksi ja ne edelleen neljään palaan.

Suikaloi punasipuli ja lisää se sekä limepalat ja rosmariinin lehdet sillin joukkoon. Sekoita ja anna marinoitua kylmässä 15-20 min tai seuraavaan päivään.

Vinkki

Tämä silli on helppo valmistaa, silloin kun on kiire tai perhe on pieni.

Yksi annos sisältää 60 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":3.29,"alcohol":0,"protein":2.91,"carbohydrates":4.01,"saturated_fat":0.63,"sugar":3.8,"fibre":0.33,"salt":1.75},"percent_raw":{"fat":0.5164707362786353,"alcohol":0,"protein":0.20329091765408283,"carbohydrates":0.2802383460672818},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":60,"weight":16.72,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":47.64},"item_type":"recipe","recipe_id":1023777,"servings":4}}

 
Sulje