Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Paloittele parsakaali kukinnoiksi ja höyrytä melkein kypsäksi.
Kuori ja hienonna sipuli, kuullota öljyssä kasarissa.
Lisää joukkoon parsakaali, jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Valuta joukkoon tonnikala, limen puolikkaan mehu, vesi ja liemikuutio. Hauduta 5 minuuttia. Mausta ja hienonna joukkoon tilli.
Valmista kastike: Kuumenna margariini kattilassa, kiehauta jauhot siinä.
Lisää maito erissä ja sekoita tasaikseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
Sulata joukkoon tuorejuustot.
Pese ja raasta joukkoon limen kuori ja purista mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele lasagnevuoka. Kaada voideltuun vuokaan ensin kastiketta, aseta sen päälle 3 lasagnelevyä (lasagnelevyjä tulee yhteensä 9 kpl).
Lisää päälle juustokastiketta ja tonnikalakastiketta. Tee samanlaisia kerroksia, laita kaikkein päällimmäiseksi juustokastiketta.
Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.