Mittaa jauhot, Hermesetas ja voi kulhoon. Sekoita ryynimäiseksi. Lisää rahka ja sekoita nopeasti. Painele taikina piirasvuoan (Ø 26-28 cm) pohjalle ja reunoille. Laita 30 minuutiksi jääkaappiin tai pakastimeen. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
Kiisseli: Sekoita kattilassa maito, Hermesetas, maissitärkkelys ja munankeltuaiset. Kuumenna keskilämmöllä kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä 2 minuuttia.
Poista lämmöltä. Lisää limetin raaste ja mehu. Sekoita hyvin. Peitä ja jäähdytä. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti sileäksi vatkatun kiisselin joukkoon. Kaada seos piirakkapohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Jäähdytä tunnin verran.
Koristeeksi: Viipaloi kaksi limettiä ohuiksi viipaleiksi. Laita vesi, viipaloidut limetit ja Hermesetas kattilaan ja keitä noin 2 minuuttia. Jäähdytä. Käytä limettiviipaleet piirakan koristeluun.