Ladataan... Ladataan...

Linssi-jauhelihakastike bolognalaiseen tapaan ja täysjyväpastaa

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
100 g Juuriselleri, selleri
1 kpl Porkkana
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
5 tl Oliiviöljy
1 dl Omenamehu, omenatäysmehu
1 dl Vesi
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
400 g Tomaattimurska
4 dl Punainen linssi
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Basilika, kuivattu
0.5 tl Timjami, kuivattu
0.5 rkl Persilja, tuore
300 g Täysjyväspagetti
Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli, selleri ja porkkana.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä lähes kypsäksi, lisää kasvikset loppuvaiheessa, paista vielä muutaman minuutin ajan.

Lisää mehu, vesi, tomaattipyre ja -murska ja linssit. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 25 minuuttia.

Lisää mausteet, sekoita ja kiehauta. Lisää lopuksi joukkoon tuore persilja.

Keitä täysjyväspagetti.

Yksi annos sisältää 756 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":143,"alcohol":0,"protein":208,"carbohydrates":405},"weight":{"fat":15.11,"alcohol":0,"protein":49.52,"carbohydrates":96.29,"saturated_fat":3.13,"sugar":14.82,"fibre":10.56,"salt":1.77},"percent_raw":{"fat":0.1890448093412829,"alcohol":0,"protein":0.27541413205599735,"carbohydrates":0.5355410586027198},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":756,"weight":191.20000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":471.26},"item_type":"recipe","recipe_id":1024810,"servings":4}}

 
Sulje