Kuullota hienonnettua tai paloiteltua sipulia ja valkosipulia, paloiteltua porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa hetken aikaa öljyssä. Ripottele pinnalle garam masala mausteseos (intialainen mausteseos sisältää juustokuminaa, korianteria, mustapippuria, kardemummaa, fenkolia, neilikkaa ja cayennepippuria) ja pyöräytä hyvin sekaisin ja anna hautua pari minuuttia ennen tomaattimurskan ja kiehuvan veden lisäämistä. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä viitisen minuuttia ennen huuhdottujen linssien lisäämistä. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia ja lisää sen jälkeen pieneksi paloiteltu kiinankaali. Anna hautua vielä viitisen minuuttia tai pidempään, jos haluat että linssit alkavat hajota vähän.
Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja ripauksella mustapippuria. Ripottele halutessasi joukkoon silputtua tuoretta minttua, joka antaa ruualle raikkaan maun.
Nauti sellaisenaan, täysjyväriisin, perunan tai leivän kera. Saat padasta lihaisan, kun lisäät joukkoon vähärasvaista naudan tai lampaan jauhelihaa tai paahdettuja kevytmakkaranpaloja. Resepti nimellä Linssi-jauheliha-kasvispata.