Huuhdo linssit ja laita ne kiehumaan ja keitä kypsiksi (n. 30 min.) mutta ei hajoaviksi.
Anna taikinan sulaa ja kauli se leivinpaperin päällä halkaisijaltaan 25 cm olevan vuoan ja reunojen kokoiseksi. Nosta vuokaan ja painele paperin kanssa metallivuokaan. Laita hetkeksi kylmään odottamaan. Jos käytät keraamista vuokaa, voit painella taikinalevyn suoraan vuokaan. Esikypsennä silloin pohjaa 225 asteessa 5-7 min. uunin alimmalla tasolla.
Silppua sipuli ja raasta porkkana. Pehmitä niitä mikrossa pari minuuttia ja mausta. Kuutioi paprika.
Sekoita keskenään vähän jäähtyneet linssit ja kasvikset sekä osa juustoraasteesta ja Becel ruoka. Kaada taikinasyvennykseen ja ripottele loput juustoraasteesta päälle.
Paista 225 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 25-30 min. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.