Huuhdo linssit siivilässä ja kaada ne kiehuvaan veteen kypsymään. Keitä miedolla lämmöllä 20-30 min.
Kuutioi linssien kypsyessä purjo, paprika ja omena pieneksi ja silppua persilja. Mausta kypsät linssit suolalla, paprikalla ja currylla ja sekoita joukkoon muut raaka-aineet munaa lukuun ottamatta. Kaada lautaselle ja anna jäähtyä hetken aikaa lautasella. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää haalean linssiseoksen joukkoon. Jos seos tuntuu kuivalta lisää 1-2 rkl vettä.
Nauti linssipihvien seuraksi uunilohkoperunoita. Pese perunat hyvin ja lohko ne. Levitä leivinpaperin päälle isolle uunipellille ja pirskota pinnalle vähän öljyä ja halutessasi mausteita. Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia. Ota uunista ja siirrä perunalohkot pellin toiselle puolelle.
Nosta lusikalla linssipihvitaikinaa 8:aan yhtäsuureen kasaan ja tasoita pihveiksi. Työnnä uuniin ja kypsennä 5-8 minuuttia, kunnes muna hyytyy. Jos et kypsennä lohkoperunoita, tee pihvit suoraan pellille ja kypsennä. Älä paista liian pitkään etteivät pihvit kuivu. Voit paistaa pihvit myös pannulla.
Valmista salaatti: Raasta porkkanat ja kuutioi muut kasvikset. Mausta öljyllä, mehulla ja mustapippurilla.
Nauti aterian kanssa viipale leipää ja lasi rasvatonta piimää tai maitoa.