Ladataan... Ladataan...

Linssisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
400 g Vihreitä tai ruskeita linssejä
1 rkl viinietikkaa
3 rkl ruokaöljyä
8 kpl öljyyn säilöttyä artisokkaa
0.5 tl mustapippuria
1 kpl punasipulia
150 g Fetaa
Ohjeet

Koristeluun voit käyttää persiljaa, basilikaa, meiramia tai minttua.

Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan (n. 30 min). Lohko sipuli ja paista niitä pannulla muutaman minuutin ajan. Sekoita viinietikka öljyyn. Pilko feta. Asettele linssit, artisokat, sipulilohkot ja fetapalat lautasille. Kaada viinietikka-öljykastike päälle ja koristele haluamallasi yrtillä.

Yksi annos sisältää 547 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":222,"alcohol":0,"protein":131,"carbohydrates":194},"weight":{"fat":24.51,"alcohol":0,"protein":32.54,"carbohydrates":48.29,"saturated_fat":6.51,"sugar":2.71,"fibre":10.33,"salt":1.63},"percent_raw":{"fat":0.40557665188056147,"alcohol":0,"protein":0.23931034424308315,"carbohydrates":0.35511300387635547},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":547,"weight":126.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":205.5},"item_type":"recipe","recipe_id":874,"servings":4}}

 
Sulje