Ladataan... Ladataan...

Lohikurkkupihvi

Valmistusaineet 2:lle
200 g Lohifilee
100 g Kurkku
50 g Salottisipuli
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
3 rkl Tilli, tuore
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 rkl Perunajauho
Ohjeet

Leikkaa nahaton lohipala ohuiksi viipaleiksi, edelleen suikaleiksi ja pieniksi kuutioiksi. Tai hakkaa viipaleet kokkiveitsellä suoraan pieneksi. Leikkaa kurkku ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Nosta aineet kulhoon, pirskota päälle sitruunamehu ja lisää mausteet ja perunajauhot. Sekoita hyvin. Muotoile vedellä kostutetuin käsin kahdeksi palloksi ja edelleen litteiksi pihveiksi. Nosta pinnoitettuun pannuun. Paista keskilämmöllä 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.

Vinkki

Käytä kääntämisessä leveää lastaa, työnnä reunaa vasten ja auta kädellä kääntämisessä.

Yksi annos sisältää 218 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":123,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":13.66,"alcohol":0,"protein":19.51,"carbohydrates":4.3,"saturated_fat":2.63,"sugar":0.74,"fibre":1,"salt":1.65},"percent_raw":{"fat":0.563480315041856,"alcohol":0,"protein":0.35774707134060135,"carbohydrates":0.07877261361754267},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":219,"weight":43.49,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":190.06},"item_type":"recipe","recipe_id":1023745,"servings":2}}

 
Sulje