Kuori perunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi. Jäähdytä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota öljyssä pannulla muutama minuutti. Murenna lohi pieniksi paloiksi. Voitele uunivuoka. Lado muutama kerros perunoita vuoan pohjalle, laita perunoiden päälle lohta ja sipulia sekä mausteita. Jatka samalla tavalla, kunnes vuoka on lähes täynnä. Jätä perunat päällimmäiseksi kerrokseksi. Sekoita munat kerma-maidon kanssa ja kaada seos vuokaan. Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30–40 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia otettuasi ruuan uunista. Tarjoa vihersalaatin ja omenadipin kanssa
Myös valutettu purkkitonnikala sopii hyvin täytteeksi ja sinihomejuustomurut käyvät maunantajaksi.