Laita uuni kumenemaan 225 asteeseen. Pese ja leikkaa perunat 4-6 lohkoon koosta riippuen. Viipaloi lanttu noin 1 cm:n viipaleiksi ja edelleen saman paksuisiksi pitkikis paloiksi. Viipaloi porkkanat vinottain. Nosta kasvikset leivinpaperoidulle uunipannulle, pirskota päälle öljy, sekoita ja levitä tasaisesti. Kypsennä 20-25 minuuttia.
Sekoita sillä välin salaatti ja laita paloiteltu parsakaali kypsymään höyryyn 6-8 minuutiksi. Leikkaa lohi neljään yhtä suureen osaan ja ne edelleen 1 cm:n viipaleiksi.
Ota pelti uunista ja kasaa kasviksia sen verran, että saat tilaa lohiviipaleille. Nosta lohiviipaleet uunipellille ja työnnä se takaisin uuniin noin 5 minuutiksi. Mausta kala ja kasvikset vasta kypsänä suolallla, mustapippurilla ja hakatulla ruohosipulilla.