Ladataan... Ladataan...

Lohta ja kasviksia uunissa ateria

Valmistusaineet 4:lle
500 g Lohifilee
400 g Peruna, kuorineen
200 g Lanttu
200 g Porkkana
3 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
2 rkl (silputtu) Ruohosipuli
200 g Parsakaali brokkoli
SALAATTI
200 g Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
200 g Vesimeloni, kuorittu
200 g Tomaatti
4 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.2 tl Mustapippuri
LISUKE
4 viipale Reissumies täysjyväruis
4 tl Margariini 60 %, keskiarvo
8 dl Rasvaton piimä vähälaktoosinen
Ohjeet

Laita uuni kumenemaan 225 asteeseen. Pese ja leikkaa perunat 4-6 lohkoon koosta riippuen. Viipaloi lanttu noin 1 cm:n viipaleiksi ja edelleen saman paksuisiksi pitkikis paloiksi. Viipaloi porkkanat vinottain. Nosta kasvikset leivinpaperoidulle uunipannulle, pirskota päälle öljy, sekoita ja levitä tasaisesti. Kypsennä 20-25 minuuttia.

Sekoita sillä välin salaatti ja laita paloiteltu parsakaali kypsymään höyryyn 6-8 minuutiksi. Leikkaa lohi neljään yhtä suureen osaan ja ne edelleen 1 cm:n viipaleiksi.

Ota pelti uunista ja kasaa kasviksia sen verran, että saat tilaa lohiviipaleille. Nosta lohiviipaleet uunipellille ja työnnä se takaisin uuniin noin 5 minuutiksi. Mausta kala ja kasvikset vasta kypsänä suolallla, mustapippurilla ja hakatulla ruohosipulilla.

Yksi annos sisältää 617 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":270,"alcohol":0,"protein":158,"carbohydrates":189},"weight":{"fat":29.25,"alcohol":0,"protein":38.41,"carbohydrates":46.16,"saturated_fat":4.87,"sugar":17.67,"fibre":10.08,"salt":1.55},"percent_raw":{"fat":0.4375904129356932,"alcohol":0,"protein":0.25542810101752444,"carbohydrates":0.30698148604678244},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":617,"weight":147.99000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":772.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1024426,"servings":4}}

 
Sulje