Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi: Vaahdon on pysyttävä kulhossa, vaikka käännät kulhon ylösalaisin. Lisää sokeri vähitellen vaahdon joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää. Sekoita vaahtoon lopuksi etikka ja ohratärkkelys. Levitä vaahto leivinpaperille pieninä annosmarenkeina muotilla tai vapaalla kädellä. Tasoita pinta lusikalla. Paista marenkeja 120-asteisessa uunissa pari tuntia, kunnes ne ovat kuivuneet keveäksi ja saaneet hieman väriä.
Valmista vaniljakastike. Sekoita paksupohjaisessa kattilassa munat, sokeri, vaniljasokeri ja ohratärkkelys. Kiehauta maito ja sekoita se joukkoon koko ajan vatkaten. Lämmitä seosta, kunnes se sakenee ja munat kypsyvät. Jäähdytä vaniljakastike ja sekoita joukkoon rahka. Valuta sitä marengin päälle. Asettele päälle erilaisia marjoja ja tarjoa heti.
Käytä aitoa vaniljasokeria. Rasvattoman maidon voit korvata myös rasvaisemmalla maidolla.