Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Levitä uunipannulle kaksinkertainen leivinpaperi.
Notkista kevytmaksamakkara tai pasteija pehmeäksi. Silppua palvikinkku.
Kaada korppujauhot ja kevyt ruoka kulhoon, sekoita ja anna turvota. Silppua sipuli hienoksi ja pehmitä sitä runsas minuutti mikrossa. Anna jäähtyä.
Lisää huoneenlämpöinen jauheliha, sipulisilppu, muna ja mausteet kulhoon ja sekoita hyväksi mureketaikinaksi.
Kaada mureketaikina leivinpaperin päälle ja taputtele vedellä kostutetuin käsin levyksi. Levitä keskelle notkistettu kevytmaksamakkara. Ripottele päälle palvikinkkusuikaleet ja luumut tasaisesti.
Nosta leivinpaperia apuna käyttäen reunat täytteen päälle vähän päällekkäin ja painele tiiviisti kiinni. Silittele pinta kostutetuin käsin tasaiseksi.
Nosta punasipulilohkot murekkeen molemmin puolin. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla 225 asteessa n. 40 minuuttia.
Kiepsauta kypsä mureke varovasti leivinpaperia apuna käyttäen tarjoiluvadille ja leikkaa siinä viipaleiksi.