Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokerit. Sekoita muna joukkoon.
Lisää pähkinärouhe, suola, sitruunankuori ja kerma.
Lisää spelttijauhot ja leivinjauhe. Nypi aineet rosoiseksi taikinaksi.
Painele taikina litteäksi, kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
Voitele 24–26-senttinen irtopohjavuoka.
Painele 2/3 piirakkataikinasta vuoan pohjalle ja reunoille.
Halkaise luumut ja poista kivet. Leikkaa kukin luumu 4–6 lohkoksi.
Levitä luumut pohjan päälle ja sirota niille tomusokeria.
Murenna loppu taikina luumujen päälle ja ripottele pinnalle auringonkukansiemenet.
Paista piirasta 180 asteessa uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.
Ripottele pinnalle sokeria otettuasi piiras uunista.