Ota 1-2 rkl jauhoja leipomista varten erikseen. Murusta hiiva kädenlämpöiseen maitoon, lisää sokeri, suola, kardemumma ja vatkaa 3-4 dl jauhoja joukkoon. Lisäät loput jauhot vähitellen ja alusta taikina hyvin. Lisää huoneenlämpöinen pullomargariini alustuksen loppuvaiheessa. Peitä taikina liinalla ja anna sen kohota lämpimässä paikassa n. 30 min.
Kumoa taikina kevyesti jauhotetulle työpöydälle, painele ilmakuplat kämmenellä pois ja pyörittele tasapaksu pötkö. Jaa se kolmeen tasakokoiseen osaan. Leivo vähän pidemmäksi ja jaa edelleen 4 osaan, kun teet isoja pullia ja 8 osaan kun teet pienempiä pullia. Pyörittele pullat jauhotetulla pöydällä, nosta uunipellille ja painele litteiksi. Nosta teelusikalla täytenokare keskelle taikinapyörylää, leikkaa saksilla tai veitsenkärjellä taikinaan 4 viiltoa tasavälein. Nosta joka toinen kärki kevyesti ylöspäin ja kiepsauta kärjet yhteen ja paina kevyesti luumuhillon/marmeladin päälle (kuten tekisit tähtitorttuja). Anna kohota 15-20 min. lämpimässä vedottomassa paikassa liinalla peitettynä.
Voitele pullat kananmunalla ja paista ne uunin toiseksi alimmalla tasolla 225 asteessa: pienet n. 10 min. ja isot 12-13 min. Anna jäähtyä ritilällä liinalla peitettynä. Pakasta pullat hyvin jäähdytettyinä sopivan kokoisiin annospusseihin pakattuna.
Pienen taikinamäärän voiteluun riittää n. 1/3 osa munaa, pakasta loput myöhempää käyttöä varten.