Leikkaa herkkusienet viipaleiksi ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipulia siinä. Lisää herkkusienet ja kypsennä, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Mausta pippurilla. Lisää pannulle muutamaan osaan leikatut rucolan lehdet ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Sekoita kevyesti, älä kypsennä enää. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Paahda leipäviipaleita nopeasti uunissa 250 asteessa grillivastuksien alla molemmilta puolilta tai leivänpaahtimessa. Hiero kuorittua valkosipulinkynttä rapeaksi paahtuneen leivän pintaan ja leikkaa leivät kahteen osaan. Revi kiinankaali tai roomansalaatti kulhoon ja mausta kevyesti suolalla, pippurilla ja tilkalla öljyä. Jaa salaattipeti annoslautasille tai tarjoiluvadille. Nosta paahdetut leipäpalat salaattipedin päälle ja niille rucola-sienisalaatti.