Ladataan... Ladataan...

Lämminsavulohi-perunasalaatti eväs

Valmistusaineet 1:lle
80 g Kirjolohifilee, lämminsavustettu
100 g Peruna, punnittu kuorineen, keitetty, suolaton
100 g Omena, kotimainen, kuorineen
50 g Kurkku
50 g Lehtisalaatti
1 rkl Valkoviinietikka
2 tl Rypsiöljy
0.2 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 rkl Tilli, tuore
Ohjeet

Kuutioi keitetyt perunat, omena ja kurkku eväsrasiaan. Kaada päälle kastike, ripottele mausteet ja sekoita. Vedä salaatti toiseen laitaan ja lisää savukala leivinpaperiin kietaistuna rasiaan ja salaatin lehdet kevyesti perunasalaatin päälle. Kun kala on leivinpaperin sisällä, se ei mausta perunoita liikaa. Sekoita salaatti ennen ruokailua.

Vinkki

Valmista evässalaatti jo edellisenä iltana. Salaatinlehdet voit lisätä vasta aamullakin. Salaatin kanssa maistuu hyvä ruisleipä.

Yksi annos sisältää 301 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":133,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":87},"weight":{"fat":14.82,"alcohol":0,"protein":20.34,"carbohydrates":21.78,"saturated_fat":1.87,"sugar":8.83,"fibre":3.93,"salt":3.03},"percent_raw":{"fat":0.4418686777501528,"alcohol":0,"protein":0.269531787034077,"carbohydrates":0.2885995352157702},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":302,"weight":74.60000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":408.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1023985,"servings":1}}

 
Sulje