Ladataan... Ladataan...

Mallorcan kevyempi makkara-paprikapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Grillimakkara / lenkkimakkara, kevyt, keskiarvo
600 g Paprika, punainen
200 g Sipuli
3 kynsi Valkosipuli
500 g Tomaatti
400 g Peruna, punnittu kuorineen
0.5 dl Vesi
3 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
3 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Suikaloi sipulit ja valkosipulit ja kuullota niitä hetken aikaa paistokasarissa öljyssä. Paloittele paprikat ja tomaatit (kanta poistaen) ja lisää pannulle paprikapalat ja muutaman minuutin kuluttua tomaattilohkot ja makkarapalat (poista halutessasi kuori ennen paloittelua). Pyörittele pannulla jonkin aikaa. Lisää pannulle vesi ja paloitellut perunat. Anna hautua kannen alla 15-20 minuuttia tai pidempään välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku. Sekoita joukkoon silputtua basilikaa juuri ennen tarjoilua.

Vinkki

Hausta löytyy myös Mallorcan paprika-kasvispata ja Soijasuikale-paprika-kasvispata.

Yksi annos sisältää 344 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":134,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":149},"weight":{"fat":14.78,"alcohol":0,"protein":15.13,"carbohydrates":36.99,"saturated_fat":4.02,"sugar":14.75,"fibre":6.94,"salt":2.48},"percent_raw":{"fat":0.3895642689450375,"alcohol":0,"protein":0.17724557469041782,"carbohydrates":0.4331901563645445},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":344,"weight":95.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":546.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1024166,"servings":4}}

 
Sulje