Ladataan... Ladataan...

Mallorcan paprika-kasvispata

Valmistusaineet 4:lle
600 g Paprika, punainen
200 g Sipuli
3 kynsi Valkosipuli
500 g Tomaatti
400 g Peruna, punnittu kuorineen
6 tl Oliiviöljy
0.5 dl Vesi
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
3 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Suikaloi sipulit ja valkosipulit ja kuullota niitä hetken aikaa paistokasarissa öljyssä. Paloittele paprikat ja tomaatit (kantaosa poistaen) ja lisää pannulle paprikapalat ja muutaman minuutin kuluttua tomaattilohkot. Pyörittele pannulla jonkin aikaa, lisää vesi ja paloitellut perunat. Anna hautua kannen alla 15-20 minuuttia tai pidempään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon silputtua basilikaa juuri ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 212 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":120},"weight":{"fat":8.06,"alcohol":0,"protein":4.63,"carbohydrates":29.59,"saturated_fat":1.1,"sugar":13.95,"fibre":6.64,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.34633373839831383,"alcohol":0,"protein":0.08852233272700047,"carbohydrates":0.5651439288746856},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":212,"weight":64.77,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":449.46},"item_type":"recipe","recipe_id":1024167,"servings":4}}

 
Sulje