Ladataan... Ladataan...

Mallorcan punajuurisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
400 g Punajuuri
3 dl Valkoviinietikka
0.25 tl Valkopippuri
150 g Purjosipuli
3 rkl Hunaja
75 g Président Sainte maure vuohenjuusto
15 g Pinjansiemen
Ohjeet

Pese punajuuret. Kiehauta vesi, viinietikka ja pippurit. Lisää punajuuret ja keitä noin 30 minuuttia. Talvipunajuuria pitää keittää pidempään. Anna punajuurien jäähtyä. Kuori ja viipaloi ne. Levitä viipaleet tarjoiluvadille.

Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Sulata hunaja pannussa. Lisää purjorenkaat ja anna paistua, kunnes ne saavat vähän väriä.

Kaada purjoviipaleet punajuurein päälle. Murusta joukkoon vuohenjuusto ja ripottele pinnalle pannulla paahdetut pinjansiemenet.

Yksi annos sisältää 189 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":92},"weight":{"fat":7.51,"alcohol":0,"protein":5.66,"carbohydrates":21.27,"saturated_fat":3.56,"sugar":20.73,"fibre":3.46,"salt":0.36},"percent_raw":{"fat":0.3854489660972338,"alcohol":0,"protein":0.12909143953189947,"carbohydrates":0.4854595943708669},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":189,"weight":62.550000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":250.88},"item_type":"recipe","recipe_id":1024169,"servings":4}}

 
Sulje