Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä leivinpaperi uunipannulle ja voitele se öljyllä tai margariinilla. Reunallisessa uunipannussa (noin 25x35 cm) marenki ei pääse leviämään, mutta levyn paistaminen onnistuu tavallisellakin pellillä. Silloin pohja kypsyy nopeammin.
Yhdistä sokeri ja maissitärkkelys. Vatkaa valkuaiset puhtaassa ja kuivassa kulhossa pehmeäksi vaahdoksi. Pysäytä vatkaaminen ja lisää sokeriseos. Jatka voimakasta vatkaamista 4–5 minuuttia, kunnes vaahdosta tulee jäykkää.
Levitä marenkimassa voidellulle paperille. Paista 15–20 minuuttia.
Anna marengin jäähtyä muutama minuutti, kumoa sitten leivinpaperin tai liinan päälle ja irrota leivinpaperi. Marenki repeilee helposti, joten irrota paperi varovasti. Anna marengin jäähtyä.
Tee täyte. Vatkaa kerma ja sekoita siihen sitruunatahna. Viipaloi mansikat. Levitä kermavaahto marengille ja ripottele päälle mansikat. Rullaa torttu pitkältä sivulta leivinpaperia apuna käyttäen. Jos reunat ovat päässeet paistumaan koviksi, torttu repeää helposti, mutta makuun se ei vaikuta. Jääkaapissa torttu säilyy tarjoilukelpoisena pari tuntia.
Koristele kääretorttu mansikoilla ja mintun lehdillä.