Ladataan... Ladataan...

Manteli-hunajaomenat suklaakastikkeen kanssa

Valmistusaineet 4:lle
600 g Omena, kotimainen, kuorineen
4 tl Hunaja
3 rkl Meira Mantelilastu
4 rkl Vesi
1 dl Suklaakastike
Ohjeet

Poista omenoista siemenkota omenaporalla. Nosta omenat vuokaan. Valuta jokaiselle hunajaa ja ripottele päälle mantelilastut. Lisää vesi ja kypsennä uunissa 200 asteessa 20-30 min. omenista riippuen.

Vaahdota kylmä suklaakastike tai tarjoa sellaisenaan kuumien omenoiden kera.

Yksi annos sisältää 153 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":128},"weight":{"fat":2.14,"alcohol":0,"protein":1.19,"carbohydrates":31.13,"saturated_fat":0.21,"sugar":30.76,"fibre":3.56,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.12959001452512273,"alcohol":0,"protein":0.03214714302785693,"carbohydrates":0.8382628424470203},"percent":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":84},"total":{"kcal":152,"weight":68.99000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":200.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1023673,"servings":4}}

 
Sulje