Tee pullataikina. Lämmitä maito 42-asteiseksi. Lisää nesteeseen sokeri, vaniljasokeri, muna, suola.
Sekoita kuivahiiva vehnäjauhoihin. Jos käytät tuorehiivaa, lisää ensin hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sitten sokeri, munat ja suola.
Sekoita osa jauhoista nesteeseen vellimäiseksi seokseksi. Alusta loput jauhot vähitellen sulatetun margariinin kanssa taikinaan. Vaivaa kunnes taikina irtoaa käsistä. Anna taikinan levätä leivinliinan alla, vedottomassa paikassa puolisen tuntia.
Vaivaa noussutta taikinaa hetki leivinpöydällä, niin saat suurimmat ilmakuplat pois. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy.
Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi ja ripottele levylle. Lisää sokerit ja suikaloidut aprikoosit levylle.
Kääri levy tiukalle rullalle ja leikkaa pötkö 5 sentin paloiksi. Nosta rullat väljästi voideltuun uunivuokaan. Nostata leivinliinan alla 20 minuuttia.
Voitele pinta munalla ja ripottele koristeeksi mantelilastuja. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia.
Koristele bostonkakun pinta paiston jälkeen cocktail-kirsikoilla.
Jos mantelimassa on kovettunut, voit lämmittää tilkan maitoa ja pehmentää murretun mantelimassan maidossa tasaiseksi.