Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka.
Hienonna Mariannet karkeahkoksi rouheeksi: kuori ne papereistaan ja hienonna omassa pussissaan nuijalla tai pullolla.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri seoksena vuoroin kermaviilin kanssa. Sekoita tasaiseksi.
Ota taikinasta puolet erilleen toiseen kulhoon. Sekoita siihen kaakaojauhe sihdin läpi ja hienonnetut Mariannet.
Lusikoi puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuoan pohjalle. Lisää tumma taikina. Lisää loput vaaleasta taikinasta. Pistele haarukalla, jotta raidat sekoittuvat hiukan.
Paista 175 asteessa uunin ala-osassa n. 60 min. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Ripota pinnalle tomusokeria.
Resepti on 30:lle hengelle.