Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja paloittele kaikki kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja Ras El Hanout -mausteseos. Paahda uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Kumoa kasvikset suureen kattilaan ja lisää joukkoon kiehuva vesi ja kasvisfondi (tai 2 kpl kasvisliemikuutioita). Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa turkkilaisen jogurtin ja hienonnetun korianterin kera.
Tiesitkö? Ras El Hanout on pohjoisafrikkalaisen keittiön, yleismausteseos, jossa maistuvat muun muassa kurkuma, korianteri, kaneli, muskotti, laventeli, ruusun terälehti, kardemumma ja neilikka. Sitä voi käyttää keittojen lisäksi riisin maustamiseen ja sitä voi hieroa paistetun lihan pintaan. Jollet löydä Ras El Hanouttia pienemmistä kaupoista, voit korvata sen käyttämällä mm. em. yksittäisiä mausteita. Huomioi silloin keiton suolan määrä. (Mausteseos sisältää valmiiksi suolaa).
Kurpitsan voi korvata tarvittaessa bataatilla.