Ladataan... Ladataan...

Mausteinen kalapullakeitto

Valmistusaineet 4:lle
5 kpl Peruna, kuorittu
1 kpl Sipuli
75 g Juuriselleri, selleri
3 tl Rypsiöljy
2 tl Currymauste
2 kpl Kalaliemikuutio
10 dl Vesi
400 g Hyvä Apaja kirjolohipyörykät
2 rkl (silputtu) Ruohosipuli
0.25 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
LISÄKSI:
4 rkl Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
Ohjeet

Paloittele perunat, kuori ja paloittele sipuli ja selleri.

Kuullota kasviksia ja currya öljyssä kattilan pohjalla muutaman minuutin ajan.

Lisää kalaliemikuutio ja vesi ja keitä noin 10 minuuttia. (Mausta halutessasi suolalla)

Lisää jäiset kalapullat ja jatka keittämistä noi 10 minuutin ajan, kunnes pullat ovat läpikuumia ja kypsiä.

Hienonna joukkoon ruohosipulia ja raasta joukkoon sitruunankuorta.

Tarjoa kevytranskankerman kanssa.

Yksi annos sisältää 370 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":198,"alcohol":0,"protein":73,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":21.91,"alcohol":0,"protein":18.08,"carbohydrates":24.78,"saturated_fat":5.62,"sugar":3.56,"fibre":3.1,"salt":3.36},"percent_raw":{"fat":0.5348985228627251,"alcohol":0,"protein":0.1961881824948428,"carbohydrates":0.268913294642432},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":370,"weight":80.41,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":490.85},"item_type":"recipe","recipe_id":1024896,"servings":4}}

 
Sulje