Tarvitset lisäksi suolaa. Halutessasi voit lisätä myös 1 tl garam masalaa ja 1 tl sipulinsiemeniä.
Jos käytät kuivattuja papuja, laita ne yön ajaksi likoamaan ja keitä seuraavana päivänä uudessa vedessä. Kikherneet kypsyvät hitaimmin, mutta niitä myydään myös valmiiksi keitettyinä säilykepurkeissa.
Kuumenna seesamöljy tilavassa pannussa ja paista siinä pilkottu valkosipuli, raastettu inkivääri, silputtu sipuli ja chili. Anna kypsyä viiden minuutin ajan. Lisää kuivattu korianteri ja garam masala, jos käytät sitä, ja anna paistua vielä pari minuuttia.
Kaada pannulle hiukkasen vettä, jotta seos pysyy löysänä. Sekoita joukkoon kypsät pavut ja kikherneet, sinapin-, juustokuminan- ja sipulinsiemenet, jos käytät niitä. Silppua tuore korianteri ja lisää se myös seokseen. Kaada joukkoon sitruunanmehu ja mausta suolalla.
Anna salaatin mehevöityä kylmässä muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.