Ladataan... Ladataan...

Mausteinen raparperi-lihapata

Valmistusaineet 4:lle
1 tl Kurkuma
1 tl Currymauste
1 tl Juustokumina
1 g Muskottipähkinä, kuivattu
0.5 tl Mustapippuri
6 tl Oliiviöljy
500 g Naudanliha, keskiarvo
3 kpl Porkkana
300 g Raparperi
1 kpl Punasipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 prk Viipaloituja bambunversoja
3 dl Vesi
1 kpl Kanaliemikuutio
200 g Tomaattimurska
0.5 tl Ruokasuola
2.5 tl Sokeri
100 g Vihreä papu, keitetty
100 g Tuorejuusto, aurinkokuivattu tomaatti
PÄÄLLE:
2 rkl Korianteri
Ohjeet

Murskaa mausteet keskenään morttelissa. Paista tilkassa öljyä padan pohjalla, varo, ettet polta niitä.

Lisää kuutioitu liha loppuvaiheessa ja ruskista se kauttaaltaan.

Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit joukkoon. Paloittele myös raparperi pataan pieniksi paloiksi. Valuta ja lisää bambunversot.

Lisää vesi, liemikuutio, tomaattimurska, suola ja sokeri.

Anna kiehua kannen alla, kunnes liha on mureaa ja kasvikset pehmeitä.

Lisää lopuksi pakastepavut ja tuorejuusto, keitä vielä 5 minuutin ajan.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Vinkki

Tarjoa basmatiriisin ja tsatsikin kera.

Yksi annos sisältää 425 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":235,"alcohol":0,"protein":115,"carbohydrates":75},"weight":{"fat":25.34,"alcohol":0,"protein":27.94,"carbohydrates":18.14,"saturated_fat":10.91,"sugar":10.78,"fibre":4.65,"salt":2.71},"percent_raw":{"fat":0.553113877157624,"alcohol":0,"protein":0.2709729909515361,"carbohydrates":0.17591313189084},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":425,"weight":100.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":511.51},"item_type":"recipe","recipe_id":1025028,"servings":4}}

 
Sulje