Ladataan... Ladataan...

Mehevä broileri-pastavuoka

Valmistusaineet 5:lle
300 g broilerifileesuikaleita
2 kpl sipulia
200 g pastaa (esimerkiksi penneä)
Kastike
150 g juustoraastetta (12% rasvaa)
1 dl ruokakermaa (rasvaa 15%)
1 dl vehnäjauhoja
0.25 dl oliiviöljyä
1 dl tomaattipyreetä
3 kynsi valkosipulin kynttä
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
5 dl veteen laimennettua kanafondia
Paistamiseen
1 rkl oliiviöljyä
Ohjeet

1. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä. Ruskista broilerisuikaleet.
2. Voitele uunivuoka ja mittaa pasta raakana vuokaan.
3. Valmista kastike: kiehauta vesi ja lisää siihen kanafondi.
4. Sekoita vehnäjauhot öljyyn niin, että ne imeytyvät hyvin.
5. Lisää vehnäjauho-öljyseos kanafondiliemeen ja sekoita. Anna kiehua noin viisi minuuttia.
6. Lisää tomaattipyre, mausteet ja murskatut valkosipulin kynnet. Sekoita.
7. Lisää viimeisenä ruokakerma ja juustoraaste. Sekoita niin, että juusto sulaa kastikkeeseen ja kastike on notkeaa.
8. Levitä ruskistetut broilerisuikaleet ja sipulit pastan päälle tasaisesti.
9. Kaada kastike vuokaan ja sekoita.
10. Kypsennä 180 asteessa noin 1 h.

Yksi annos sisältää 443 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":152,"alcohol":0,"protein":121,"carbohydrates":170},"weight":{"fat":17.35,"alcohol":0,"protein":31.17,"carbohydrates":43.57,"saturated_fat":6.2,"sugar":3.81,"fibre":2.98,"salt":2},"percent_raw":{"fat":0.3431609272458255,"alcohol":0,"protein":0.27393196349421867,"carbohydrates":0.3829071092599558},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":443,"weight":107.08000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":316.13},"item_type":"recipe","recipe_id":62366,"servings":5}}

 
Sulje