Ladataan... Ladataan...

Meksikolainen lihapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudanpaistia suikaleina
2 kpl sipulia
3 varsi lehtisellerin vartta
2 rkl öljyä
1 dl vettä
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
1 prk papuja tomaattikastikkeessa
200 g minimaisseja
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
2 tl chilimausteseosta tai tuoretta chiliä maun mukaan
Lisäke
4 dl riisiä
Ohjeet

Halkaise kuoritut sipulit ja leikka viipaleiksi. Hienonna huuhdotut lehtisellerin varret. Ruskista lihasuikaleet pannulla pienissä erissä ja huuhdo pannu vesitilkalla. Kiehauta öljyssä myös sipulit ja lehtisellerit. Pane vihannekset pataan lihasuikaleiden ja pannun huuhdeliemen kanssa. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja pavut. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin tunti, kunnes liha kypsää. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa minimaissit. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja chilimausteseosta.
Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 539 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":119,"alcohol":0,"protein":160,"carbohydrates":260},"weight":{"fat":13.25,"alcohol":0,"protein":40.08,"carbohydrates":65.02,"saturated_fat":3.05,"sugar":10.49,"fibre":18.85,"salt":1.65},"percent_raw":{"fat":0.22097088170245727,"alcohol":0,"protein":0.297118375371889,"carbohydrates":0.4819107429256537},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":540,"weight":152.39,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":497.31},"item_type":"recipe","recipe_id":39578,"servings":4}}

 
Sulje