Ladataan... Ladataan...

Meksikolainen papukeitto

Valmistusaineet 4:lle
2 kynsi valkosipulinkynttä
1 kpl iso sipuli
2 kpl porkkanaa
100 g Pala purjosipulia
1 varsi Lehtisellerin vartta
1 rkl ruokaöljyä
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
1 l vettä
2 prk Kidneypapuja chilikastikkeessa
1 tl chilijauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
1 dl tomaattiketsuppia
4 viipale (iso) Ruisleipää (paahtamiseen)
2 rkl tuoretta oreganoa
Ohjeet

Puhdista ja pilko kasvikset. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä hienonnetut valkosipulinkynnet sekä silputut sipuli. Lisää loput kasvikset, kuullota hetki ja kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Keitä vartin verran.
Lisää säilykepavut kastikkeineen sekä mausteet. Hauduta keitto kypsäksi. Tarkista suola. Tarjoa keitto paahdettujen ruisleipäkuutioiden kera.

Yksi annos sisältää 573 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":147,"carbohydrates":362},"weight":{"fat":7.01,"alcohol":0,"protein":36.03,"carbohydrates":88.61,"saturated_fat":0.67,"sugar":21.2,"fibre":38.67,"salt":2.92},"percent_raw":{"fat":0.11233603265626596,"alcohol":0,"protein":0.2565925771623793,"carbohydrates":0.6310713901813547},"percent":{"fat":11,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":63},"total":{"kcal":573,"weight":195.10999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":649.44},"item_type":"recipe","recipe_id":1157,"servings":4}}

 
Sulje